Team

Onze sportieve uitdagingen zijn niet voor de hand liggend. De lat ligt hoog, maar door de omkadering van ons fantastisch team worden deze doelen voor iedereen bereikbaar.

Maxim Demeyer

Zaakvoerder

Maxim heeft zijn sportieve genen ontdekt in het roeien. Zo verdedigde hij de nationale driekleur in internationale wedstrijden. Na de roeicarrière legde Maxim zich meer toe op outdoor sporten zoals rotsklimmen, toerskiën en paragliden. De microbe voor reizen is er altijd geweest en intussen heeft hij al heel wat rotswanden in de wereld kunnen “toppen”.

 

Maxim werkt op zelfstandige basis als helikopterpiloot. Zijn sporen in de reissector heeft hij verdiend bij Brussels Airlines en als consultant voor kleinschalige high-end tour operators.

Our experts

Natalie Schrauwen

Omkadering

Natalie is de vrouw achter Les Odettes, een foodcollectief met als missie om van elke maaltijd een feest te maken. Ze zal verbazen met een mix van natuurlijke producten, wereldse invloeden en kleurrijke ingrediënten. Voor ons de geknipte vrouw om mee samen te werken tijdens onze tussentijdse doelen in België. Bij Natalie ben je in goede handen, zij zorgt voor heerlijke maaltijden en waar nodig voor een fantastische glamping setup: kamperen in stijl. De manier om volledig op te gaan in het landschap en toch comfortabel te slapen.

Ruben De Gendt

Personal coach
Sportarts

Ruben heeft een verleden als toproeier in België. Tijdens zijn studies geneeskunde beet hij zich helemaal vast in de duursporten. Ruben is zelf een sterk triatleet en begeleidt verschillende Belgische top-triatleten. Hij heeft een eigen sportlabo uitgebouwd in zijn praktijk aan de watersportbaan in Gent. Daarnaast is hij ook verbonden aan het UZ Gent waar hij o.a. de spelers van KAA Gent begeleidt. Ruben houdt van cijfers, trainingsdiscipline en evidence-based trainen.

Gino Devriendt

Voedingsdeskundige

Gino is één van de pioniers van de sportdiëtetiek in België. Een groot voorstander van een duurzame benadering, van het gericht bijsturen van je huidige voedingspatroon in plaats van het radicaal omgooien ervan. Gino is diensthoofd in AZ Delta, heeft een eigen praktijk en begeleidt daarnaast o.a. de atleten van Knack Volley Roeselare, de Red Flames en RSC Anderlecht. Verder volgt hij ook de aangesloten sporters bij de Vlaamse Atletiekliga en de Vlaamse Roeiliga. De absolute top in België.